Tips på bra sida om tomtedräkt

Hej! Ni vet hur förtjust jag är i julen. Helt tokig faktiskt. Och jag driver ju den här julbloggen för att jag inte kan få nog med att julpynta och hålla på hemma. Jag har inte tillräckligt att göra helt enkelt. Jag kan bara klä granen en enda gång. Även om jag vissa år har gjort det flera gånger haha. Men det gör även att jag läser OTROLIGT många bloggar om julen. ÄLSKAR julbloggar och ÄLSKAR bloggar om julklappar! Därför tänkte jag börja tipsa om andra bloggar som är lika knäppa som mig som skriver orimligt mycket om julen som bara pågår en månad om året. Knappt det. Men först tänkte jag bara tipsa om det här urgulliga artikeln om Vendel som ville vara lucia efter som han inte gillar att bara tjejer får vara det. ÄLSKAR HONOM! Men, nog om det. Tillbaka till mitt tips! Jag vill tipsa om Tomtedräkt.se sin inte är så långt ifrån min egen blogg och därför är den först ut bland mina tips! Jag ÄLSKAR den! Det bästa är att dom som bloggar där bloggar året runt. Jag tror det är ett företag som driver bloggar som äger och driver den men jag är inte riktigt säker. Här har du föresten skrivit om köpa av tomteluva också! Och dom gör det bättre än mig om ni frågar mig haha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Köpa tomteluva - Topplista

Tomteluva är en julsida som hoppas kunna sprida extra julkänsla ända fram till julafton. Här hittar du bland annat en topplista över butiker där flest valt att köpa tomteluva online på nätet just precis den här veckan via Tomteluva.se. Många av dem har även många roliga julklappar vilket kan ge en liten felmarginal i statistiken. När du hittat din tomteluva så har vi även massa roliga julklappstips att spana in. Hoppas du gillar vår sida.


TOMTELUVA - VECKANS TOPPLISTA

  1. Party kungen » Tomteluva
  2. Roliga Prylar » Tomteluva